ביוץ והריון שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/11/2020 | 10:54 | מאת: אביבית

שלום דר. רציתי להתייעץ לגבי תקופת הפוריות החודשית. בניסיונות כניסה להריון. אני עוקבת אחר הביוץ ע"י הפרשות ובדיקות ביוץ. אתמול היה היום ה13 למחזור החודשי, היו לי הפרשות בצהריים שמזכירות חלבון ביצה (קורה לי בדכ בביוץ), עשיתי גם בדיקת ביוץ ביתית שיצאה חיובית. קיימנו יחסים ביום שני ואתמול (רביעי), אך לא קיימנו ביום שלישי. היום ההפרשות חלפו ובדיקת הביוץ גם שלילית- זה אומר שכבר היה ביוץ? האם עשינו טוב כדי למקסם את הסיכוי? לא קיימנו יחסים בכל יום ב6 ימים האחרונים ואני כבר אובדת עצות.

זה אומר שהיה ביוץ וחלון הזמנים שלכן נכון. צריך לזכור שלא בכל פעם שמקיימים יחסים בזמן יש הריון. אחוזי הקליטה נמוכים יחסית.

19/11/2020 | 21:50 | מאת: אביבית

תודה רבה על התגובה ! בצהריים הבדיקה הראתה שוב פס ממש חזק, יותר מאתמול ואני מרגישה כאבי ביוץ עכשיו בצד ימין (זה קורה לי כמעט בכל ביוץ). קיימנו יחסים גם היום. יש עוד דרך למקסם את הסיכויים?

לא.רק לקיים יחסים.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה