אי קבלת מחזור לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/11/2020 | 17:10 | מאת: שירן

שלום..אני כמעט 3 חודשים לאחר לידה אני לא מניקה.ועדיין לא קיבלתי מחזור..האם זה הגיוני.. הרופאה בדקה לי את השדיים..ויצא לי קצת חלב מהשדיים למרות שאני לא מניקה..זה יכול להיות בגלל זה? האם יכול להיות ביוץ בלי קבלת מחזור? תודה רבה.

הי אם בייצת - את תקבלי ווסת לאחר שובעיים (אלא אם הרית שוב). יכול להיות שעדין לא קיבלת ווסת . חכי קצת. יצאת החלב מהשד לא מטרידה כרגע. אם הכל היה תקין לפני ההריון חכי עוד חודש-חודשיים ואם ללא ווסת גשי לברור. (בהנחה שאת לא בהריון)

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה