תוצאות של בדיקת בטא.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/11/2020 | 18:25 | מאת: אני

היי אני בשבוע 5+2(אם כי הביוץ שלי מאוחר יחסית ולא ביום ה14 אז לא יודעת איך להתייחס לזה) היום עשיתי בדיקת בטא והיא יצאה 142. האם זה נמוך מידי? ויכול להראות על הריון לא תקין?

זה נמוך אבל אם הביוץ מאוחר אז אי אפשר להתייחס לזה. תחזרי על זה ותראי אם מכפיל באופן תקין.

12/11/2020 | 16:20 | מאת: אני

האם הכפלה של 1.6 היא בסדר? באולטרסאונד הרופא ראה רירית מעובה וחוץ מזה הבדיקה תקינה. איך ומתי ומאיזה סיבות צריכים לבדוק או לשלול הריון חוץ רחמי? אני די לחוצה מזה אשמח לתשובה..

זה בסדר. זה פשוט מאוד צעיר.חכי שבוע ואז לכי להיבדק

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה