ניתוח קיסרי רביעי שבוע מתקדם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/11/2020 | 21:10 | מאת: אור

שלום, לאחר 3 ניתוחים קיסריים האחרון חתך טי, כיום שבוע 22 לאחר סקירה מאוחרת, תוצאות תקינות, נרשמה הערה;שלייה גבוהה קדמית ממקומות באיזור חתך טי, לא קרוב לפננשטיל, רחם שריר עובי 1-2ממ. לא הוזכר משהו לגבי שלייה נעוצה) אשמח לדעת מה זה אומר? נורא חוששת ולחוצה מהניתוח. בנוסף מה זה אומר לגבי עובי הצלקת.

עובי בצלקת הוא דק יחיסת אבל לא מתשמשים בערכים אלו באופן פרקטי לקבלת החלטו.מיקום השליה על הצלקת מצריך מעקב לשלילת נעיצות ואני מניחה שבכל מקרה תכננו לנתח הפםע מוקםד מהרגיל.

04/11/2020 | 19:57 | מאת: אור

אבל מה זה אומר שהשלייה גבוהה וממוקמת באזור החתך טי..בפרט. לא כל כך הבנתי ..האם זה יכול לסכן את חיי?איך ניתן להיות ערוך לזה, ובאיזה שבוע ינתחו?

זה אומר שצריך לעקוב ולראות שהיא לא נעוצה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה