איחור בווסת ופוסטינור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/10/2020 | 14:01 | מאת: קארין

שלום, אני והבן זןג שלי קיימנו יחסי מין לא מוגנים. נטלתי פוסטינור. שבוע וחצי לאחר נטילת הכדור קיבלתי ווסת ( הקדימה בשבועיים מתאריך המקורי). שלושה שבועות לאחר סיום הווסת קיימנו שוב יחסי מין לא מוגנים והבן זוג גמר בפנים. כעת יש לי איחור במחזור של יומיים. בדיקת הריון יצאה שלילית. האם למרות זאת יכול להיות שאני בהריון ??

הדימום הראשוני קשור לפוסטינור עצמו. הפוסטינור הוא לא אמצעי מניעה ובוודאי לא ב 100%. אז ראשית דאגי לאמצעי מניעה נורמלי. ושנית בדקי הריון ותשללי.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה