בטא נמוכה ממש הריון צעיר ממש

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/10/2020 | 01:29 | מאת: תותית

בת 43 לפני איחור במחזור, מחזור לא סדיר יומיים לפני איחור בטא 9 האם זה הריון שיכול להתפתח? האם ייתכן עקב ביוץ מאוחר שזו תוצאה נורמאלית? יש טעם לבצע בדיקה לוודא הכפלות נוספות או שזה מראה שזה לא מתפתח? תודה מראש

זה אמור להיות גבוה יורת אבל יש שונות גדולה בוודאי אם המחזור לא סדיר. חכי לאיחור ובידקי שוב.

17/10/2020 | 22:19 | מאת: תותית

תודה רבה על התשובה ,לצערי קיבלתי היום דימום ולכן אני הבנתי שזה לא נקלט) אני אמא לארבעה ילדים ברוך השם,אחרי הפלות רצופות בעברי עם קרישיות יתר בהריון האחרון לפני שנתיים לקחתי קלקסן ,ייתכן שהריון כימי כזה הוא מקרישיות יתר? הרי זו רק השרשה, בנוסף עשיתי לפני שבועיים בדיקת פאפ האם זה משהו שיכל לפגוע בהשתרשות ? תודה רבה על המענה

לא סביר שהריון כימי מקורו בקירישות יתר. לפעמים זו פשוט השרשה או הפריה לא תקינה ואין לנו הסבר טוב. שיהיה בהצלחה בהמשך!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה