שכחתי לקחת חומצה פולית !!!!!!!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/08/2020 | 07:52 | מאת: לאה

שלום אני בהריון שבןע 34 ואני ברוב טיפשותי לקחתי ממש מועט חומצה פולית במהלך ההריון. ועכשיו אני בלחץ של החיים שאני הולכת לשלם על הטעות הזאת. עשיתי את כל הבדיקות של הקופה הכל תקין.. אבל ברור שיש דברים שאי אפשר לדעת גם עם כל הבדיקות האלה. יש משהו שאני יכולה לעשות? אני בלחץ מממש!!!!!!! ויש לי עוד מלא זמן עד שאלד ... מה עושים????

23/08/2020 | 11:05 | מאת: ד"ר סוזי אוברמן פרחי

לאה שלום, חומצה פולית נלקחת כ-3 חודשים טרם ההריון ובשליש הראשון להריון במטרה למנוע מומים בעמוד השדרה ומערכת CNS של העובר. בשלב זה של ההריון נטילת חומצה פולית כבר לא תסייע לצערי. ללא קשר מומלץ נטילת ברזל ואומגה 3 בשלב זה. שיהיה בהצלחה1

01/08/2023 | 03:01 | מאת: אני גם בהריון

הי הכל בסדר? אני גם שכחתי כמה פעמים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה