Cpc ו IEF שהופיעו ונעלמו

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/08/2020 | 18:10 | מאת: קוקו

פרופסור שלום אני שבוע 28 כל הבדיקות (NIPT,שקיפות) יצאו סיכון נמוך מאוד לבעיות כרומוזומליות אך התגלו אצלי CPC ו מוקד אקוגני חדר שמאל , אני עדיין מאוד דואגת אבל מפחדת לפגוע בעובר ולעשות מי שפיר בשבוע 32 דעות הרופאים חלוקות ... העובר יחסית מאוד גדול ואין סימני אולטרה אחרים לבעיות ... מה לדעתך הדבר הנכון לעשות והאם נתקלת בדני סימנים אלו יחד בהריון ?

23/08/2020 | 11:00 | מאת: ד"ר סוזי אוברמן פרחי

קוקו שלום, מדובר בממצאים הדורשים ייעוץ לא במסגרת זו. ממליצה כי במידה והומלץ לך על דיקור מי שפיר ואת מתלבטת, להשלים ייעוץ גנטי שם יינתן לך הסבר מקיף יותר. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה