חשיפה לשמש טרימסטר ראשון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/05/2020 | 21:07 | מאת: דנית

שלום אני בתחילת השבוע ה 9 להריון והיום הייתי בים ונחשפתי לשמש ואף נשרפתי (העור אדום) כולל באיזור הבטן על אף שמרחתי מעט קרם הגנה. אני קוראת ומבינה שזה ממש לא מומלץ ואף מסוכן להיחשף ממושכות לשמש במיוחד בשלב מוקדם זה להריון. האם יש סיכון מפעם אחת או פעמיים שזה קרה עד כה?

14/06/2020 | 17:10 | מאת: ד"ר סוזי אוברמן פרחי

דנית שלום, החשיפה לשמש בצורה לא מבוקרת הינה בעייתית בעיקר מבחינת חשיפה לקרינה היכולה לפגוע בעור. מומלץ להקפיד על שימוש במסנני קרינה בכל חשיפה לשמש.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה