ווסת בהריון? ניסיונות כניסה להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/05/2020 | 11:19 | מאת: אנונימית

שלום! בעלי ואני מנסים מזה תקופה להיכנס להריון. מועד הווסת האחרון היה בזמן כרגיל. היה נראה שלאחר יומיים הדימום נפסק לחלוטין. לאחר כיום חזר דימום אך בצורה של הכתמות, כך במהלך כארבעה ימים. במהלך הימים האחרונים אני חווה כאבי בטן תחתונה קצת כמו אלה שמבשרים על ווסת, בחילות ממש חלשות מדיי פעם, סחרחורות קלות. יש לי תור לרופא הנשים שלי רק בעוד חודשיים. ביצעתי בדיקת ביוץ אך היא שלילית לכן ככל הנראה לא מדובר בביוץ. שאלתי היא האם יש סיכוי שאני בכל זאת בהריון, על אף שהייתה ווסת? או שכל מה שאני מרגישה הוא ביטויים פסיכולוגיים לרצון שלי להיות בהריון.

07/06/2020 | 22:26 | מאת: ד"ר סוזי אוברמן פרחי

את מתארת מהלך של ווסת שאינה אופיינית לתבנית הווסת שלך. לאורך השנים ייתכנו שינויים בתבניות הווסת אולם מאחר וכעת מלווה גם בכאבי בטן נכון להשלים בדיקה אצל רופא/ת נשים מטפל/ת. במידה והתור מרוחק ניתן לברר מול קופת החולים שלך לגבי אפשרות של רפואה דחופה בקופה שתאפשר לך להבדק כבר בשבוע הקרוב. לגבי הריון ייתכנו דימומים בתחילת הריון וייתכן כי תבנית הווסת אותה את מתארת מתאימה לכך. נכון יהיה ללכת כאמור ולהשלים בדיקה מסודרת אצל רופא/ת נשים.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה