בטא נמוכה ורמת סוכר גבוהה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/04/2020 | 21:11 | מאת: טליה

ערב טוב, הייתי אמורה לקבל מחזור אתמול/ היום, אך מכיוון שבדיקות ביתיות יצאו חיוביות לפני יומיים ואני מרגישה התכווצויות ובחילות, הלכתי לעשות היום בדיקת דם. הבטא יצאה 24 והרופאה אמרה לי שבאופן חד משמעי לא מדובר בהריון. בחיפוש באינטרנט ראיתי שבטא 24 יכולה להתאים לשבוע 3... האם יש סיכוי שאני בכל זאת בהריון? בהריון הקודם היתה לי סכרת הריונית ובבדיקת סוכר בדם היום הסוכר היה גבוה (145 אחרי צום). האם זה בעצם עלול להעיד על סכרת קבועה שאינה הריונית. ובמידה שאני אכן בהריון - האם ניתן להמתין לייעוץ אצל הרופאה בנוגע לרמת הסוכר עד אחרי החג או שהדבר דחוף? תודה רבה

17/04/2020 | 10:09 | מאת: ד"ר ליבנה שפט-הלר

תלוי במעבדות השונות, אבל ברוב המעבדות 24 היה רמת בטא נמוכה אך יכולה להראות על הריון מוקדם מאוד כדאי לחזור על הבדיקה עוד שבוע . לגבי סכרת טרום הריונית - אפשר להמתין להתייעצות מספר ימים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה