בדיקת gbs בהריון שבוע 27

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/03/2020 | 16:22 | מאת: סגוד

הריון שלישי שבוע 35..בשבוע 27 עשיתי בדיקת gbs והייתה שלילית (אין). בהריונות קודמים לא היה לי גם.. צריך לבדוק בשבועות אלה עוד פעם???

06/04/2020 | 17:13 | מאת: ד"ר ליבנה שפט-הלר

מומלץ לבדוק לקראת הלידה - שבוע 36-37. כי נוכחות החיידק יכולה להשתנות. במידה ותוכלי לבצע את הבדיקות בלי להגיע לקופת חולים( לשלוח נטושים עם בן משפחה ) - ניתן לבצע במידה ואין אפשרות כזו - לאור בדיקה שלילית בהריון, הצורך בהסגר בשל הקורונה , והעובדה כי אין המלצה גורפת בישראל לבצע את הבדיקה- ניתן לוותר .

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה