צירים סדירים אך לא כואבים- שבוע 36

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/03/2020 | 09:41 | מאת: גילי

שלום דוקטור הגעתי לשבוע 36, לקראת לידה 4. יש לי צירים כבר יותר מ- 24 שעות, מסודרים למדי (כל 5 - 7 דקות) אבל מתונים. לא כואבים אך מציקים... שתיתי ונחתי (מנוחת צהריים, שנת לילה) המצב נשאר אותו הדבר. אולי התגבר מעט. אני ממש לא יודעת מה לעשות: במצב הנוכחי (חשש מקורונה) מעדיפה לא ללכת סתם למוקד או למיון יולדות. מה הסיכוי שזה הדבר האמיתי- לפחות תחילתו? או שייתכן צירי ברקסטון שהם מסודרים ונמשכים זמן רב כל כך?

17/03/2020 | 07:57 | מאת: גילי

אחרי יומיים הצירים פסקו. נבדקתי על ידי מיילדת, היא אמרה שהצוואר מחוק 70 אחוז ופתיחה 1.5. שבוע קודם נבדקתי שהצוואר היה ארוך וסגור לגמרי. האם הצירים האלו גרמו לשינוי? האם זה אומר משהו לגבי ההמשך?

הצירים גרמו לישנוי וזה תקין שבשבוע הזה הצוואר מתחיל להימחק ולהיפתח מעט. זו עדיין לא לידה פעילה. המתני לצירים סדירים וכואבים/יריתד מים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה