אנטיביוטיקה בהריון- האם ליטול?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/02/2020 | 20:08 | מאת: יעל

שלום, אני בשבוע 19. לפני שבועיים נדבקתי ב'שיגלה'. הגעתי למוקד על רקע חום ושלשול רירי וקיבלתי מוקסיפן לשבוע בטרם נודע שזה חיידק. ביצעתי תרבית שהראתה שזו שיגלה ובמקביל סיימתי את מלוא הטיפול במוקסיפן. התסמינים נעלמו והיציאות השתפרו מאד. כעת, שבועיים אחרי, ביצעתי שוב תרבית והשיגלה עדיין חיובית. האם מומלץ לי ליטול אזניל? אני מאד חוששת מריבוי אנטיביוטיקות בהריון ועוד בהפרש כה קטן בין אחת לשניה. אודה מאד לעצתכם. תודה רבה!

היוועצי ברופא זיהומיות. אין בעיה עם הטיפול, יותר מסוכן לא ליטול טיפול.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה