איחור יום בוסת תשובה דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/02/2020 | 13:58 | מאת: חסויה

צהריים טובים, מה שלומך? היום ה12/2/20 הייתי אמורה לקבל וסת הוסת לא הגיע עשיתי היום בדיקת היריון יצא שלישי שכבתי עם בעלי החודש ללא אמצעי מניעה הןא גמר בחוץ, אבל יש סיכוי שטיפה נכנס בפנים אשמל לתשובתך בהקדם, תודה

12/02/2020 | 20:35 | מאת: חסויה

היו 3 הקאות היום סחרחורות וכאבי בטן הייתי אצל רופאת הנשיים היום ואמרה שיש לי גופיף צהוב דמי ושלחה לבדיקת היריון האם הגופיף הצהוב יביא וסת? אשמח על תשובתך

הגופיף הצהוב נוצר בכל מקרה לאחר הביוץ בין שיש הריןו ובין שלא. ייתכן הריון אם לא השתמשת באמצעי מניעה, אבל אם בדיקת ההריון שלילית יורתסביר שתקבלי ביום יומיים הקרובים. אם תעשי בדיתק דם להריןו התשובה מדויקת יותר.

14/02/2020 | 15:27 | מאת: חסויה

בהמשך לשאלתי הקודמת לא הגיע עדיין וסת אתמול הייתי בטרם כאב בטן בצד השמאלי חזק איפה שהגופיף הצהוב הדמי עשו לי בדיקת שתן בטרם ויצא שאין היריון האם לסמוך על זה או לעשות בדיקת דם לגילוי היריון?

סביר להניח שזה נכון אבל הדם מדויק יותר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה