לא קיבלתי, האם זה איחור?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/01/2020 | 13:48 | מאת: לירון

שלום, חודש שעבר קיבלתי מחזור ב4.12 וב26.12 קיבלתי עוד פעם הקדים בשבוע אף פעם לא קרה שקיבלתי פעמיים בחודש..המחזור שלי סדיר כל חודש 28 יום עד עכשיו לא קיבלתי האם זה נחשב איחור? אני לא משתמשת באמצעי מניעה.. בתחילת שבוע עשיתי תרבית שתן (בגלל דלקת שתן שהייתה לי)וכמה בדיקות דם .. האם בעקבות הבדיקות אפשר לדעת אם יש הריון?

בבדיקות הדם אפשר לאשש הריון. מציעה שוקדם תאששי או תשללי ואז נוכל לברר את מהות הדימום הלא סדיר.

27/01/2020 | 21:13 | מאת: לירון

עדין לא הגיע המחזור..האם לעשות בדיקת הריון ביתית או שלחכות עוד כמה ימים?

28/01/2020 | 08:30 | מאת: לירון

עשיתי הבוקר בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי ..אם זה לא הריון אז למה לא מגיע? יש לי תור לרופאת נשים בעוד שבועיים

אחד הדימומים שתארת לא היה מחזור. ויש סיבות רבות לדמם לא סדיר. יכול להיות שפספסת ביות אחד. המתיני לבדיקה, יראו את עובי הרירית , ישללו ציסטות ותקבלי טיפול בהתאם.לא תמיד נדע את הסיבה אבל אם אין הריןו אז המתיני להערכה מסודרת.

29/01/2020 | 14:52 | מאת: לירון

ב26.12 באותו יום שהתחיל לי המחזור התחילה לי דלקת שתן שנמשכה כמה ימים עד שעלה החום והדלקת עלתה לכיון הכליות לקחתי אנטיביוטיקה..ישר קשר לזה שהמחזור מאחר? האם יש סיכוי עדין שזה הריון?

לא בטוח שיש קשר לדלקת . כרגע את צריכה לראות את הרחםב US ולקבל תמונה יורת טובה.אם עדיין לאתקבלי יש מקום לבדוק שוב ובהתאם להבין האם את בהריון או שפספסת ביוץ אחד.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה