ציסטה גדולה בשחלה .........

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/01/2020 | 16:18 | מאת: עדי

שלום רב. בניסיונות להיכנס להריון (מחזור לא סדיר) לפני שבועיים רופא ראה זקיק בשחלה השמאלית בגודל 21 הבנתי שאני לקראת ביוץ. כאבי ביוץ אכן הרגשתי כמה ימים לאחר מכן. כ6 ימים אחרי הביוץ התחילו לי הפרשות חומות בניגוב והכתמות שנמשכו 4 ימים וחצי. בבדיקת אולטרהסאונד שביצעתי היום התגלה ציסטה בשחלה השמאלית בגודל 7 ס״מ (צלולה). שאלותי: האם ההפרשות יכולות לנבוע מהציסטה? האם עדיין יש סיכוי להריון על אף הציסטה הענקית ועל אף ההפרשות החומות? בברכה עדי

הפרשותבדכ לא נוסעות מציסטה והציסטה לא מעכבת הריון. יש מוקם לעקוב אחריה בין שתהרי ובין אם לאו. שיהיה בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה