בטא גבוהה ותסמינים מוגברים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/12/2019 | 20:59 | מאת: מקווה לבשורות טובות

שלום רב, ווסת אחרונה ב-10.11.19. בת 37.5. שבוע 10 פלוס 5. בשבוע 6 הבטא 28,000. לאחר יומיים שלושה עמדה על כ-52,000. לפני חמישה ימים נצפה עובר עם דופק ובגודל תואם לגיל ההריון. הריון 1 תקין וילדה בריאה ב"ה הריון 2 מולה חלקית הריון 3 תקין וילדה בריאה ב"ה הריון 4 לפני כחצי שנה הסתיים בשבוע 9. זהו הריוני החמישי. בהריון זה יש לי רגישות רבה בחזה, הקאות ובחילות רבות מאוד מאוד ובטן שמרגישה קצת תפוחה מדיי. האם התופעות המוגברות תקינות? האם אפשר לצפות במולה חלקית באו"ס? והכי חשוב - מתי אפשר יהיה לשלול סופית מולה חלקית? תודה רבה וכל טוב

ערכי הבטא נשמעים תקינים. בגדול בשקיפות כבר אמור לעלות חשד אבל הערכים האלו תקינים.

02/01/2020 | 20:43 | מאת: מקווה לבשורות טובות

ומתי ניתן יהיה לשלול את החשד לחלוטין? בסקירה המוקדמת? לאחר דיקור מי שפיר? או שגם אז לא יהיה ניתן לשלולה בודאות?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה