שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/04/2007 | 13:49 | מאת: ימית

אני בשבוע 38+ ויש לי כאבים בפרקים בידיים כבר כמה ימים. התייעצתי עם רופא נשים עשיתי מוניטור וחץ דם ובדיקת שתן והכל יצא תקין ממה נובעים הכאבים ואיך אפשר לטפל בהם?

ימית שלום כאבים בשורש כף היד נובע בדרך כלל מבצקות בידיים שלוחצות על העצבים בשורש כף היד וניתן להרגיש כאב ואפילו נימול באצבעות,אין טיפול ממשי בבעיה , אך היא חולפת לחלוטין אחרי הלידה ולאחר גמר בצקות ההריון, אם הכאב הוא מסוג אחר עליך לפנות לראומטולוג להתיעצות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה