חוטים / חתיכות לבנות בשתן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/11/2019 | 17:06 | מאת: עדי

שלום, אני בת 30, בריאה. בתחילת הריון (שבוע 6) לאחרונה שמתי לב שיש לי בשתן חלקיקים לבנים בעיקר בצורה של חוטים.. נראה כמו קשקשים.. נזכרתי שגם לפני כמה שנים ראיתי את אותה תופעה. מרגישה טוב, אין צריבה בשתן או דחיפות. האם זה יכול לסמן מחלת כליות? הפרשות מהנרתיק? דלקת ללא תסמינים?

קרוב לודאי שמדובר בפטריה. אם את מרגישה טוב אין שום דחיפות. בביקורת ההריון אמורים לבצע בדיקת סטיק שתן ותוכלי לראות שאין חשד לדברים אחרים. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה