אזור דימום ברחם מתחת לשק הריון מה ניתן לעשות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/09/2019 | 14:28 | מאת: מיכל

שלום ד"ר. שבוע 10 +4 להריון משבוע 6 הופיעו דימומים ואזור דימופ שהיה קום ןגדל מעט - היה 6*12 מ"מ וכרגע גדל ו6 על 21 מ"מ. ההמטומה מתחת לשק ההריון. כל מאמץ או אפילו הליכה יש לי דימום ואני מוצאת את עצמי אצל רופא נשים. הרופאים אמרו לי שנרות לא מוכח כיעיל. הרופאה שלי בחו"ל ותחזור רק עוד שבועיים . השאלה מה אפשר לעשות כאשר זה גדל? האם נותנים שמירת הריון על דבר כזה?

הי, אכן הנרות לא יעילים. אין הרבה מה לעשות למעט להמתין. לרוב זה חולף ונספג. אבל תיתכן החמרה עד כדי אובדן ההריון. אין דרך לנבא ולמעט המתנה אין הרבה מה לעשות. כרגע קחי ימי מחלה ומעקב. באם זה יחמיר קרוב לודאי שהרופאה שלך תבקש עבורך שמירה. אך התחילי בימי מחלה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה