תנועות העובר מוזרות בחודש תשיעי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/08/2019 | 17:22 | מאת: אילנה

שלום רב, אני חדשה בפורום הזה. אני בחודש תשיעי , בשבוע 39 וזה הריון שלישי שלי. כבר תקופה (משהו כמו חודשיים) יש לי תחושה מוזרה מידי פעם, התינוק זז בבטן בצורה מוזרה, זה מרגיש כאלו הוא מקבל זרם חשמלי ובטן רועדת, אפשר גם להגיד שזה נראה כמו פרקוס של שתי שניות. האם מדובר במצב תקין או שיש צורך בבירור מקיף יותר ? חשוב לי לציין שכל הבדיקות שעברתי היו תקינות , כולל הערכת משקל האחרונה מלפני שבוע ימים. תודה מראש על התייחסות.

קשה מאוד לדעת. אופי התנועות שונה מהריון להריון וכמובן לאורך השבועות. אין לנן איך לברר זאת בהריון ואם כל הבדיקות שעשית תקינות אין לי בדיקה נוספת שתרגיע אותך.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה