Hcg גבוה מידי שבוע 13+6

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/08/2019 | 08:09 | מאת: קרן

בת 41 כמעט. בהיריון ספונטני. ניתנה תמיכה של קרינון כי ההריון היה בין הטיפולים עד שבוע 12 בהנחיית רופא. מהלך הריון תקין עד כה. שקיפות תקינה(nt 0.91) בבדיקת סקר ערכי הfree hcg היו גבוהים מאוד 19.1 . מעבר לזה הסטטיסטיקה היתה תקינה(ההמלצה היתה לחכות לחלבון עוברי) בוצע nipt שיצא תקין. שלשום הייתי אצל הרופא הריון בסיכון.אולטרסאונד תקין.שיליה במראה תקין כולל שחלות וצוואר רחם. הוא נתן לי באותו יום לעשות בדיקת דם לhcg. הבדיקה בוצעה כשאני בשבוע 13+6 והתוצאה שהתקבלה היתה מעל 200000.הוא אמר שהתוצאה מאוד גבוהה ושלח אותי לבצע שוב הבוקר וציין שהשיליה לא נראתה יום לפני כשיליה שמייצרת כל כך הרבה. אני מאוד לחוצה.זה הריון יקר מאוד ואולי אחרון -האם זה אומר שהשיליה שלי לא תחזיק מעמד ותספק לעובר את מה שהוא זקוק לו? האם ניתן לעשות משהו?(סקירת מערכות נקבעה לשבוע 16).אשמח למענה.

אני לא מכירה את הרציונל לבצע HCG בשובע 13+6. מסכימה שעלייך לחכות לחלבון עוברי ועם התוצאות לגשת לייעוץ גנטי.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה