המטומה שבוע 12 והופעת כתמים חומים...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/06/2019 | 22:41 | מאת: אפרת

שלום, אשמח לתשובה מהירה, מאחר ואני ממש לחוצה. אני שבוע 12 פלןס 3. לפני 3 שבועות היה לי דימום אדום ( פחות מכמות מחזור, ככה נכתב על ידי הרופא) עקב כאבי בטן נוראיים וקלקול קיבה שעשה לי התכווציות נוראיות, כמו של צירים. אח"כ היו מעט הכתמות חומות שנעלמו וחזרו אחרי שבוע . שלשום בשקיפות גילו לי המטומה, אבל הרופא לא התמקד בה ושלח אותי לבדוק אותה אצל רופאת הנשים שלי . שאלתי: יש לי הפרשות חומות כבר 4 ימים לפחות , לא רבות , אבל קיימות . האם ככה השטף דם יוצא החוצה? בהופעה של כתמים חומים? איך נרפא השטף דם הזה? זה משגע אותי ואני לא מוצאת תשובות בשום מקום ואני לחוצה. תור לרופא רק עוד שבוע. אשמח ואודה לתשובה מהירה. תודה

חלק מהדימום יוצא החוצה וחלקו נספג. מצריך מעקב לוודא שלא מחמיר אבל בעיקר הרבה סבלנות כי זה תהליך ארוך

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה