בדיקת ביוץ חיובית לפני מחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/05/2019 | 11:56 | מאת: בדיקת ביוץ חיובית

אתמול ביצעתי בדיקת ביוץ ויצאה חיובית. לפי חישוב הביוץ היה לפני כשבועיים וכרגע אני 6 ימים לפני ווסת בדיקת הריון ביתית שלילית האם ניתן להעיד על הריון במקרה שהביוץ כבר עבר ?ואם לא, על מה זה יכול להעיד?

לא הבנתי. הביוץ היה אתמול או לפני שבועיים?

18/05/2019 | 16:01 | מאת: תודה על התגובה

הביוץ עצמו לפי חישוב היה ב6.05 הבדיקה שביצעתי היתה ב16.05 ויצאה חיובית אני כרגע נמצאת לקראת מחזור אמורה לקבל ב22.05

18/05/2019 | 16:06 | מאת: ...

שאלתי היא האם בדיקת ביוץ חיובית עשויה להעיד על הריון , ואם לא ,מה משמעותה ? כרגע בדיקת הריון שלילית...

זה יכול להעיד על הריון, אבל נצטרך הלמתין ןלראות...

22/05/2019 | 08:11 | מאת: ..

אוקיי, תודה רבה על העזרה !

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה