שאלות- שבוע 16 להריון....

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/03/2019 | 09:08 | מאת: דנה

שלום בת 27, נמצאת בשבוע 16. 1. מזה כמה ימים מוצאת את עצמי מתעוררת בלילה מזיעה מאוד ועם כאב ראש. יש לציין שאני לא לובשת בגדים חמים מדי. האם תקין? 2. נוטלת מולטי ויטמין של אלטמן, נתבקשתי על ידי הרופאה להוסיף בקרוב עוד ברזל בנוסף. האם המוצר 'ספאטון' באבקה מותר לשימוש? תודה!

1. לגבי הזעות הלילה גשי לרופא משפחה לעורך בדיקות דם. יש סיבות רבות וצריך לבדוק למה. הריון בד אינו סיבה מספקת . 2. ספטון הוא מצוין ובטוח לשימוש

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה