תת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/12/2018 | 21:13 | מאת: אליזבת

ערב טוב , אני בשבוע 16 ובבדיקות דם גיליתי שבלוטת הטריס יצאה מאיזון Tsh 9.46 T4 12.60 לפני ההריון הייתי מאוזנת ואני לוקחת תרופות לאיזון הבלוטה . עד כמה המצב חמור , האם נגרם נזק מהותי לעובר ? אני דואגת ומרגישה רגשי אשמה נוראיים . אשמח לעזרה .

אני מבינה את הרגשתך אבל בואי נהייה פרקטים. גשי בהקדם לרופא שלך להעלות מינון טיפול. זה מאוד נפוץ בהריון שיש צורך בעליית מינון . ובהמךש יש לחזור על הבדיקה אחת לחודש למעקב.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה