שינה על צד ימין בלילה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/12/2018 | 06:19 | מאת: אני

שלום לא היה חי נוח לישון על צד שמאל הלילה ונרדמתי על צד ימין. התעוררתי לאחר כמה שעות ושיניתי תנוחה יכול להיות שעשיתי נזק??

12/12/2018 | 06:24 | מאת: אני

רק לציין שאני בשבוע 22

זו שאלה שחוזת על עצמה הרבה. הבעיה בשינה על הגב או על ימין היא שההחזר הורידי ללב יורד. כתוצאה מכך את תרגישי חולשה לעיתים כמו לפני התעלפות . לכן את תשני את התנוחה בעצמך הרבה לפני שייגרם נזק כלשהו. אם לך נוח אין בעיה לישון בכל תנוחה. ואת ממילא מחליפה תנוחות במהלך הלילה, כך שאין סבירות לנזק.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה