בלוטת התריס גבוהה מהנורמה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/12/2018 | 13:53 | מאת: רים

שלום , אני השבוע השמיני להריון , יש לי דלקת מפרקים וכתוצאה מזה כנראה בלוטת התריס לא עובדת כמו שצריך , 5.98 יש עליה מהנורמה , קיבלתי שיחה מרופאת הנשים אצלנו אמרה לי שאני חייבת להיות במעקב אצל רופא מומחה , האם זה כן משפיע על התפתחות העובר , היא אמרה לי שזה גורם להתעכבות בהתפתחות המוח שלו זה מדאיג אותי , אין תור קרוב לרופא מומחה אני צריכה הסבר או דרכי טיפול למנוע מהתעכבות בהתפתחות שיכולה לגרום אולי לנזק לעובר שלי . אשמח אם מישהו יענה לי , תודה מראש

זה אכן ביטוי לתת פעילות אבל צריך לראות את שאר הערכים ואת הנוגדנים. לרוב יש מקום להתחלת טיפול לכן עלייך לגשת לרופא הריון בסיכון או אנדוקרינולוג להשלמת הברור והתחלת טיפול.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה