שאלה לגבי קרטיה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/12/2018 | 20:55 | מאת: עדי

שלום אני בשבוע 25, הריון ראשון לאחר ivf. בת 39, סובלת מיתר לחץ דם עוד לפני ההריון, כיום מטופלת במתילדופה 250 מג פעמיים ביום, וכן נוטלת מתחילת ההריון קרטיה 100 מג פעם ביום, רק למניעה של רעלת הריון. רציתי לדעת האם מותר לאכול פומלית בתקופה שאני נוטלת את התרופות הללו? שמעתי שיש בעיה עם אשכולית, לכן אני שואלת. תודה

לא ידוע לי על בעיה עם אשכולית וטיפול שאת מקבלת . אבל מאחר ואת לא הראשונה ששואלת אני אברר במקורות נוספים ואעדכן

04/12/2018 | 19:10 | מאת: Yuli

תוכלי בבקשה לעזור לי לפענח את הצילום שצירפתי תודה וחג שמח

אני לא מצליחה לפתוח את הקובץ, כיתבי את התשובות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה