הפרשה חומה בהירה בהריון שבוע 8 + 5 ימים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/10/2018 | 19:48 | מאת: רוני

שלום אני בהריון שלישי, טבעי אחרי ששני הריונות הקודמות הושגו באמצעות טיפולים. בהריון הזה אני ממשיכה להניק את ביתי מעט במהלך הלילה (הרופאה אמרה שאין סיבה להפסיק אם היא רוצה). בהריונות הקודמים היו לי מעט דימומים בהתחלה שפסקו ובהריון היה היה דימום קטנטן של כמה שעות לפני כשבועיים ואחריו מעט מאוד דימומים חומים שפסקו. כל יום אני עם בחילות קשות מתחילת ההריון ואתמול והיום הבחילות השתפרו, כמו-כן היה לי קצת הפרשה חומה בהירה... הערב הבחנתי בטיפות חלב שיוצאות מהשד שהבת כבר לא יונקת ממנה... יש לציין שאני לוקחת אלטרוקסין לתת פעילות בלוטת התריס, אני בשבוע 8 שבועות + 5 ימים ונמצא דופק עוברי כבר בשבוע 6... האם יש לחשוש להצלחת ההריון מכל מה שעבר ביומיים האחרונים? (הפחתה בבחילות, הפרשה חומה בהירה והפרשת חלב) אני חוששת מאוד כמו-כן האם צריך להפסיק לחלוטין את ההנקה של הבת או שזה לא משפיע (כבר כמעט ואין חלב גם ככה, היא בעיקר פשוט נרגעת כך..)

הי 1. לא צריך להפסיק הנקה 2. התופעות שתארת יכולות להיות לגמרי תקינות , אין דרך לדעת למעט בדיקה חוזרת.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה