תת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/10/2018 | 21:38 | מאת: הריון

שלום, אני בשבוע 12 וגילו בבדיקות דם תת פעילות של בלוטת התריס. מה עושים במצב כזה? קיבלתי הפניה לרופא אנדוקרינולוגיה והתור לעוד 3 חודשים. מה הסיכון לעובר בשלב זה?

04/10/2018 | 21:47 | מאת: תוצאות הבדיקה

TSH 0.008 T4 21.2

זה לא תת פעילות אלא פעילות יתר. מאוד אופייני לתחילת הריון . צריך לעשות הערכה , אפשר גם רופא משפחה, לבדוק שאין קליניקה (דופק מואץ, הזעה, דפיקות לב, שלשולים וכד). לבדוק את גדול הבלוטה והאם יש גושים חשודים. ואם אין כלום אז לחזור על זה לקראת שבוע 20

07/12/2018 | 14:06 | מאת: רים

היי , גם אצלי גילו שיש תת פעולה של בלוטת התריס ואין תור קרוב אשמח אם תגידי לי אם רהתיעצת עם מומחה או רופא ומה הטיפול , ואיך זה משפיע על העובר והתפתחותו , או זה שסתם הם מדאיגים אותנו

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה