סחרחורות והתקפי חולשה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/08/2018 | 11:35 | מאת: נטלי

שלום, אני בשבוע 14, אחת לכמה ימים קורה שאני חשה פתאום בסחרחורת וכמו מסך שחור מול עיניי (עדיין רואה אבל לא חד) חולשה כללית בגוף. בדר"כ קובית שוקולד עוזרת. בהריון קודם יצא לי רמות סוכר חריגות אבל לא סכרת. וגם אז הייתה לי את התחושה הזו (בעיקר שלא אוכלת מסודר). האם יש מה להלחץ או להמתין לבדיקות סוכר? או שזה בכלל לא קשור לסוכר. תודה רבה

שווה לעשות הערכה כולל רמות המוגלובין תפקודי תריס סוכר ואם עולה חשד אז גם אקג. לרוב הכל תקין וצריך בעיקר להקפיד על שתיה מרובה. אבל שווה לברר.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה