צירים מוקדמים ויחסי מין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/07/2018 | 19:00 | מאת: עדי

שלום, אני בשבוע 22 עם צירים מוקדמים והבנתי שיש בעיה בקיום יחסי מין. לבעלי מאוד קשה ולכן יש לי כמה שאלות: 1. האם מותר לקיים מין אוראלי? בהנחה שהזרע כן נכנס לפה האישה. 2. האם מותר לקיים מין אנאלי? כך בעצם אין חדירה לנרתיק וגם הזרע לא בא במגע עם צוואר הרחם. אנחנו פשוט אנשים דתיים והאופציות שלנו מאוד מוגבלות כי אי אפשר שהגבר יגיע לפורקן בחוץ לגמרי. סליחה על אופי השאלה, אשמח לתשובה.

אין בעיה בקיום יחסי מין שאינם כרוכים בחדירה.

בחדירה לנרתיק כמובן.

25/07/2018 | 20:59 | מאת: עדי

אז אין בעיה לקיים יחסי מין אנאליים כשהזרע בפי הטבעת, ואין בעיה לקיים אוראלי ולבלוע את הזרע?

אין בעיה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה