שמירת הריון וצירים מוקדמים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/07/2018 | 15:57 | מאת: רחלי

אני שבוע 31 עם צירים מוקדמים. ללא קיצור צואר הרחם. האם יש סיכוי שאקבל גמלת שמירת הריון? ובמידה וביטוח לאומי יסרב להכיר האם לאחר כמה חודשים מקום העבודה ישלם לי מחלה רטרו?

קשה לדעת. זה תלוי ברקע ובתעוד הצירים. יש לך ניטורים שמעידים על צירים? תעוד שזה מקשה עלייך לעבוד? תלוי גם באופי העבודה. ימי מחלה את יכולה להוציא לפי כמה שצברת ועפי התקנון במקום העבודה שלך. זה מאוד בעייתי כי צירים ללא קיצור צוואר לא בהכרח יעמוד בקריטריונים ולאחרונה ביטוח לאומי מאוד מקפידים על כך.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה