מעי אקוגני לעובר,שבוע 29 כרגע

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/04/2018 | 08:12 | מאת: אנה

היי,בסקירה מורחבת ראו מעי אקוגני,לפי בדיקות גנטיות ווירוס cmv ,הכל תקין.אמרו לי לחכות חודש,חזרתי ,עדיין ראו מעי אקוגני ,אבל לא התפתח ולא נעלם לגמריי.אחרי שהפנו אותי ליעוץ גנטי,המליצו על מי שפיר אבל רק בשבוע 31(כרגע אני בשבוע 29)בנוסף אקו לב עובר.חשוב לציין שכל הרופאים אומרים שרוב הסיכויים שזה שום דבר,והכל יהיה בסדר,אז למה לעשות את הבדיקות האלא?אני מאוד לחוצה.אשמח לעזרה

סליחה על העיכוב, מניחה שאת כבר אחרי... הסיבה שממתינים עם הבדיקות הגנטיות היא להבשלה מיטבית של הריאות ומתן זריקת צלסטון להבשלת ריאות טרם הדיקור. קשה לענות לך אם לעשות או לא מאחר ואנו מחויבים להציע הכל וכל אחת בוחרת את היקף הברור שהיא רוצה. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה