דימום ,הפרשות מגברות וכאבי בטן עזים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/04/2018 | 05:28 | מאת: רחלי

שלום אני בשבוע 13+4 להריון עברתי 3 הפלות טבעית בבית לפני ההריון הנוכחי ולכן אני מאוד מודאגת יש לי דימום והפרשות חומות לסרוגין וכאבי בטן עזים היתי כמה פעמים בבית החולים ואמרו לי שהכל בסדר עם העובר ואני צריכה רק לנוח ולא להתעמץ ולמרות זאת שאני נחה יש לי הכל מה עליי לעשות אני נורא מודאגת בגלל העבר שלי תודה .

26/04/2018 | 20:31 | מאת: ד"ר ליבנה שפט הלר

כדאי לפנות להתייעצות רופא מטפל , ובמידה ויש דימום צריך לפנות למיון. כדאי לוודא כי בוצע בירור בנסיון למצוא סיבה להפלות החוזרות וכדאי להיות במסגרת של מעקב הריון בסיכון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה