כאב בבטן בהריון שבוע 29

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/03/2018 | 06:51 | מאת: סיון

שלום אני שבוע 29 והתחיל לי כאב בבטן בזמן מתן צואה וקצת קושי בהוצאת צואה שלא השתנתה די קשה ושחורה אני לוקחת ברזל ופרמנטאל , מה זה יכול להיות וממה? זה משהו הגיוני שיקרה בהריון או שצריך ללכת דחוף לבדוק את זה?

23/03/2018 | 20:59 | מאת: ד"ר ליבנה שפט הלר

עצירות בהריון, תוך כדי טיפול בברזל היא נפוצה. כדאי לשתות הרבה ולאכול מזון עשיר בסיבים. במידה וללא שיפור ניתן להחליף את הטיפול לברזל עדין או ברזל בתכשיר נוזלי שגורמים לפחות עצירות . כדאי בכל מקרה להבדק בהקדם על ידי רופא מטפל - כדי לוודא שאין סיבה אחרת לכאבי הבטן .

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה