הריון לאחר אבלציה ו היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/03/2018 | 19:19 | מאת: NOT_FOUND

הנני בת 39 ביולי 2017 עברתי אבלציה ו היסטרוסקופיה ניתוחית עקב דימום מתמשך של מעל חצי שנה נכון להיום אני בהריון שבוע 7 בהריונות קודמים טופלתי באספרין וקלקסן עקב lac חיובי אשמח לדעת מה הסיכויים והסיכונים של הריון לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית ו אבלציה בעיקר בגילי.

21/03/2018 | 12:45 | מאת: ד"ר ליבנה שפט הלר

יש צורך במעקב הריון בסיכון מתחילת ההריון. לגבי קרישיות היתר- יש צורך בטיפול תרופתי כפי שהומלץ בהריונות קודמים- כדאי לפנות לרופא מטפל בהקדם. לגבי האבלציה- מסכנת אותך בהפלה בעובר קטן וסיבוכים נוספים . כאמור כדאי לפנות בהקדם לרופא נשים ולמעקב האיון בסיכון .

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה