צילום רחם ויחסי מין....

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/12/2017 | 16:11 | מאת: ריטה

שלום. אני מנסה להיכנס להריון והפנו אותי לצילום רחם. הווסת האחרונה שלי היתה ב6/12 והבדיקה תתבצע ב21/12. אמרו לי כי אסור לקיים יחסי מין עד הבדיקה, אך ביום 15/12 יצא שקיימתי יחסים (שתינו אלכוהול והמצב קצת יצא משליטתי). השאלה שלי היא האם זה יפגע בבדיקה? חשוב לציין שהמחזור שלי לא סדיר ואין לי ביוץ סדיר, לכן אם שכבנו ביום ה 9 למחזור לא ברור האם יש סיכוי לביוץ בזמן הזה. האם עלי לציין זאת בבדיקה? הם בכלל יתנו לי לבצע אותה? אודה להסבר

הבעיה היא לא בבדיקה אלא שאם הרית את לא אמורה לבצע את הבדיקה. מאחר והווסת לא סדיר אין לדעת מתי בייצת... צייני זאת בבדיקה. אולי שווה לשקול לדחות למרות הסיכוי הנמוך מאוד שבייצת ביום 9.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה