נטילת כדור הרגעה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/12/2017 | 20:29 | מאת: הריונית

אני בהריון שבוע 29 סובלת מהתקף חרדה תופעה מטרידה שלצערי אני מכירה , צורך וקושי בלקיחת נשימה עמוקה כאילו שאין לי אוויר, בתחילת ההריון הפסקתי ליטול ציפרלקס ועכשיו אחרי יומיים ללא שינה אני חסרת אונים וממש סובלת האם ניתן לקחת כדור קלונקס שיש ברשותי באופן חד פעמי או לפחות עד שאתייעץ עם רופא, או שיש עצה אחרת ? בבקשה תשובה דחוףף

הי ראשית ניתן להמשיך ליטול ציפרלקס בהריון בעיקר אם הפסקתו מעוררת השפעה קשה אצלך. לגבי הקלונקס - כנ"ל ניתן ליטול בהתאם למצבך הרפואי. אנא גשי לפסיכיאטר המטפל ודוני איתו בחידוש הטיפול בהצלחה!

10/12/2017 | 18:04 | מאת: הריונית

תודה רבה על המענה, מאוד מתלבטת מה לעשות האם לשתות לכמה ימים קלונקס על מנת להרגיע את הבעיה ולא לחשוף את העובר לציפרלקס עד הלידה ומקביל לעבור סדנת cbt, או לחזור ליטול ציפרלקס במיידי מרגישה מבולבלת ומודאגת מה הדבר הנכון לעשות?? אשמח לעצה בנושא

אין לי דרך לענות על זה. את צריכה ייעוץ מקצועי פסיכיאטרי. אין בעיה עם הציפרלקס לעובר.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה