תחילת הריון ותיקון שסתום השוער בושט

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/11/2017 | 11:54 | מאת: גלית

שלטם רציתי לברר משהו האם אני כעט בהריון בתחילת ההריון ממש. האם יש אפשרות שהרופא גסטרו יסכים לבצע אצלי תיקון שסתום הושט יש לציין שביצעתי את כל הבדיקות האפשרויות ומה שנותר לפני ניתוח ( אני מודעת שהניתוח בהרדמה מלאה). בדיקת מדדי לחץ בושט ובדיקת חומציות הושט אלו שני הבדיקות שנותרו יש לי תור שנקבע מחכה לו בקוצר רוח. מה אתה אומר ד"ר יום מקסים שיהיה לך תודה מקרב לב

הי גלית כששקולים לבצע פעולה ניתוחית בהריון השאלה היא תמיד מה היתרון ממול הסיכון. בגדול הזמן המועדף לניתוחים הוא טרימסטר שני אך אם את סבולת מאוד לעיתים ניתן לבצע ניתוחים גם בתחילת הריון. מציעה שתסיימי את הבדיקות תעריכי עם הרופא שלך את מידת הדחיפות והחליטו יחד על מועד הניתוח.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה