שימוש בקרינון למניעת התקצרות צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/11/2017 | 23:59 | מאת: מרב

שלום, אני בהריון תאומים שבוע 32. בשבוע 29 אורך צוואר הרחם ירד ל 22, והתחלתי טיפול בקרינון. כעת צוואר הרחם יציב ובאורך 26. השימוש בקרינון גורם לי להצטברות של גושים בתוך הנרתיק. הגושים נשארים ומצטברים עמוק בתוך הנרתיק. ואחת לכמה ימים אני מנקה ומוציאה את הגושים מהנרתיק. שאלותיי הן: האם ההצטברות של הגושים בתוך הנרתיק מזיקה? האם זה בסדר לנקות אותם כפי שאני עושה? עד איזה שבוע ממשיכים לטפל בקרינון? תודה.

הי מרב עצם השימוש בפרוגסטרון בשבוע 29 שנוי במחלוקת. העבודות עוסקות בעיקר באוטרוגסטן. מציעה שתפני לרופא שלך ובהתייעצות עימו הפסיקי את הקרינון אם הוא גורם לך אי נוחות. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה