האם חיוני לקחת ברזל בהתחשב בתוצאות המוגלובין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/11/2017 | 08:49 | מאת: ניצה

בהריון שבוע 21. הרופא אמר לי אוטומטית לקחת תוסף ברזל ואני ממש לא מעוניינת... בבדיקת דם השבוע ההמוגלובין שלי הוא: 13.7. 1. אני כבר לוקחת פרנטל שמכיל ברזל. חיוני לקחת תוסף ברזל נוסף? 2. בבדיקות דם B12 הוא 304.00. כדאי לקחת תוסף B12? האם יכול לקרות נזק מכמות רבה מדי של B12?

הי 1. לא צריך גם פרנטל וגם ברזל. יש לך המוגלובין תקין. פרנטל זה מספיק 2. ה B12שלך תקין. אין סיבה לקחת תוספים לחינם, לדעתי בהצלחה!

14/11/2017 | 15:06 | מאת: ניצה

תודה רבה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה