הריון ראשון בטא עולה פרוגסטרון יורד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/10/2017 | 15:43 | מאת: רונית

היי, אני בהריון ראשון שבוע 6 , אני כבר לאחר 3 בדיקות דם בבדיקה הראשונה בטא הייתה 619 ופרוגסטרון היה 96.7 שבוע לאחר מכן - בטא 3792 , פרוגסטרון ירד ל- 80.6 היום (9 ימים אחרי ) בטא 52,068 ופרוגסטרון 77.8 למה הפרוגסטרון יורד ככה והאם תקין - בדיקת דופק צריכה להיות רק עוד שבועיים האם צריכה חיזוק לפרוגסטרון . אם רלוונטי נכנסתי להריון לאחר מעקב זקיקים (שחלה פוליציסטית ) ללא הורמונים / עזרה אשמח לתשובה תודה רבה רונית

הי רונית טווח התקין של פרוגסטרון מאוד רחב. אם הבטא עולה יפה לא הייתי לוקחת כלום אלא מחכה לבדיקת דופק ונראה שזה בכיוון הנכון. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה