המטומה שגדלה שבוע 14

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/09/2017 | 16:18 | מאת: אנונימית

שלום שבוע 14. המטומה שגדלה וכרגע במימדים 5X2 ס"מ התחילו מעט הפרשות חומות היום ובבדיקת אולטרסאונד נמצא שהכל תקין אני עם זריקות פרוגסטרון אחת לשבוע מה עושים? האם יש סיכוי שהיא תעלם? מה יקרה אם היא תמשיך לגדול? האם יכול להיות שזה מרמז על בעיה בעובר?

הי, מה הסיבה לפרוגסטרון? אין הרבה מה לעשות. חלק מההמטומות נספגות במלואן. חלקן נשארות /גדלות/מדממות - אין דרך להתנבא. היפרדות שליה במהלך שלבי הריון מתקדמים יכולה לסכן בהפלה מאוחרת/לידה מוקדמת. אבל שוב כעת נותר רק להמתין לראות מה המהלך הטבעי. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה