כניסה להריון אחרי הפלה טבעית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/08/2017 | 00:01 | מאת: כניסה להריון

רצתי לשאול אני בת 42 אחרי הפלה בשבוע 14 חודשיים אחרי רי לשאול יש לי בעיה בשריר הלב מעובה קצת לוקחת קרדילוג ותרופה ללחץ דם מאוד רוצה להכנס להריון האם זה בסדר

הי הריון בגיל מתקדם ובעיה רפואית נלווית מצריך הערכה של רופאי הריון בסיכון - רצוי טרם הכניסה להריון על מנת לקבל הנחיות . קבעי תור למרפאת טרום הריון וקבלי הנחיות. מבחינת ההפלה - צריך לראות מה היתה הסיבה והאם יש מקום לטיפול כלשהו. כאמור - עלייך לפנות למרפאות הריון בסיכון לקבל ייעוץ טרום הריוני. בהצלחה ובשורות טובות!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה