המטומות סובכוריוניות ברחם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/08/2017 | 08:57 | מאת: סיגל

שלום, אני שבוע 22 הריון ראשון, הרופא גילה בסקירת מערכות מאוחרת 2 המטומות סובכוריוניות בקוטר 3.4 ו-2.5 ס"מ בשלייה מנח רוחבי, שליה דופן קדמי חייבת לציין שלא היו דימומים כלל או כאבים חזקים, רק כאבים באים והולכים שאובחנו ע"י הרופא כהתמתחות של הרחם ותזוזה של המעיים

הי סיגל המטומה סוב כוריונית יכולה להשפיע על מהלךההריון מבחינת לידה מוקדמת / הפלה מאוחרת . אבל צריך להתייחס למהלך ולא רק לעצם נוכחותה. העדר דימומים בהחלט מעודד אבל דרושה הערכה סדורה והסבר מקיף. פני לרופא שלך על מנת לקבל הנחיות ברורות למעקב. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה