בדיקות לקראת הסוף...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/07/2017 | 00:02 | מאת: לילי

שלום רב, אני בשבוע 34. אילו בדיקות עלי לעשות? אם עדיין לא עשיתי הערכת משקל... האם זה מאוחר מדי? בכל אולטראסאונד מדדו את העובר ושקלו אותו...האם זו הכןונה? שאלה נוספת... האם מאוחר מדי לעשות סקירה שלישית? ההריון שלי תקין אבל אני מוטרדת . מה דעתכם?

הי לילי בד"כ עושים הערכת משקל (שזה מדידות של העובר) בשבוע 32. אם לא עשית גשי לבצע. בד"כ מקובל לחזור עליה סביב שבוע 37. מבחינת סקירה שלישית - על אף שמומלצת ע"י רופאי אולטרה סאונד היא עדיין לא מוכרת כהמלצה אלא רק באופן פרטי. בשבוע 36 יש המבצעים בדיקת נשאות ל GBS שזה חיידק בנרתיק. וספירת דם סביב שבוע 37. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה