מינון חומצה פולית האם בטוח

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/07/2017 | 13:45 | מאת: הריונית

שלום, אני בתחילת הריון, בויטמין פרנטל שאני לוקחת (פריג'נטלי של חברת סופהרב) המינון של החומצה פולית הוא 1000 מק"ג. זה לא הרבה מדי?

לא. זה בסדר גמור.

27/07/2017 | 07:30 | מאת: הריונית

עוד שאלה, נהייתה לי עצירות קלה (יציאה אחת פעם ביום- יומיים), אולי זה קשור לפרנטל הזה. האם בכזה מצב מותר להמשיך לקחת אותו? אם אני אסתדר עם העצירות על ידי שינוי תזונה?

מאוד נפוץ עצירות בסוף הריון 1.לברזל יש חלק בעניין (אבל לא בלעדי). אפשר להחליף את הפרנטל בכדור אחר 2. שינויי תזונה כמו הוספת סובין לדיאטה תקל עלייך מאוד בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה